Genesta myy historiallisen toimistokiinteistön Helsingin Bulevardilla

Helsinki, Finland 11/05/22

Genesta myy Helsingin Kampissa sijaitsevan Bulevardi 21 -toimistokiinteistön GNRE Fund II -rahastonsa puolesta NREPille. Noin 10 000 neliön kiinteistö hankittiin joulukuussa 2015.

Kiinteistössä on toteutettu laaja peruskorjaus, ja toimistotilat on rakennettu uusien vuokralaisten tarpeita vastaaviksi. Katutaso muutettiin kokonaisuudessaan liiketiloiksi ja tässä yhteydessä tehty julkisivuremontti toi kiinteistölle toivotun uuden ja modernin ilmeen.

Bulevardi 21 elävöittää nyt kaupunkimaisemaa ja Bulevardin länsipäätyä kokonaisuudessaan, olemme onnistuneet lisäämään alueen viihtyisyyttä ja toimivuutta entisestään. Etenkin katutason muutos ansaitsee kiitosta, ja nyt ikkunoiden läpi hohkaa valo ja lämpö

- Anna Pihlajaniemi Investment Manager Genesta.

Bulevardi 21 sijaitsee keskeisellä, mutta samalla rauhallisella paikalla puistojen ja meren läheisyydessä. Kaupungin palvelut ja Helsingin houkuttelevimmat liikkeet sekä ravintolat ovat vain kivenheiton päässä. Lähes täyteen vuokratulle kiinteistölle myönnettiin BREEAM In-Use Excellent -sertifikaatti vuonna 2021.

Olemme erittäin tyytyväisiä toteutettuihin parannuksiin ja Genestan proaktiivinen ote kiinteistöiden kehittämiseen tuottaa tulosta sijoittajillemme. Jatkamme mielenkiintoisten mahdollisuuksien kartoittamista Helsingissä ja muualla Pohjoismaissa, kommentoi Genestan toimitusjohtaja David Neil.

- David Neil, toimitusjohtaja Genesta

Genestan neuvonantajina myynnissä toimivat Nordanö ja Avance.

GNRE Fund II

GNRE Fund II -rahaston strategiana on tarjota institutionaalisille sijoittajille pääsy Helsingin, Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon Value add -toimistokiinteistösijoitusten markkinoille. Lisäksi rahasto sijoittaa Pohjoismaiden suurilla metropolialueilla sijaitseviin liike- ja logistiikkakiinteistöihin.